Categories

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Αρτέμης Σώρρας: Ένας απατεώνας ολκής


Από τα πρώτα χρόνια της ένταξης της Ελλάδας στα μνημόνια διαρκείας μέσω Καστελόριζου, υπήρξαν πολιτικοί που πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες με μοναδικό στόχο να «γαντζωθούν» στην γλυκιά και αναπαυτική καρέκλα της εξουσίας. Το έργο αυτό συνεχίζεται με επιτυχία μέχρι και σήμερα όπου λαοπλάνοι ψευδομεσσίες εξαπατούν εντέχνως τους απελπισμένους πολίτες με αντάλλαγμα την οικονομική συνδρομή και στη συνέχεια την ψήφο τους.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας τέτοιας αριστοτεχνικά καλοστημένης απάτης είναι η περίπτωση του «ψεκασμένου» και κατά φαντασίαν τρισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Αρτέμη Σώρρα. Ο εν λόγω επιχειρηματίας ο οποίος μεταξύ άλλων διατείνεται ότι ήθελε να αγοράσει την «Ολυμπιακή» και τον Παναθηναϊκό αλλά δεν τον άφησαν οι «εγκάθετοι Εβραίοι» που μονίμως καθυβρίζει ως φανατικός ρατσιστής, ήρθε στο προσκήνιο περί το 2011 όταν και δήλωσε πως διαθέτει 600 δις ευρώ για να αποπληρώσει το χρέος της Ελλάδας. Στη βάση της κατοχής των ομολόγων του μάλιστα, ίδρυσε την ΜΚΟ Ε.Ι. Ε.Ν.D. (End National Debt), με πρόεδρο τον Ελληνοαμερικανό χειρούργο, Εμμανουήλ Λαμπράκη, με τον οποίο όμως το 2014 ήρθε σε ρήξη λόγω των «παράνομων πράξεών» του. Έτσι, ο ιστότοπος της Ε.Σ.Υ (Ελλήνων Συνέλευσις) διέκοψε κάθε αναφορά στον όρο E.N.D., καταργώντας τη σχετική κατηγορία.

Τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Βασικό επιχείρημα του «καθαρόαιμου» Σώρρα και των συνεργατών του είναι ότι τα 600 δις προήλθαν από την πώληση μιας μυστικής τεχνολογίας των 12 Θεών του Ολύμπου στην αμερικανική κυβέρνηση που επιτρέπει στα αεροσκάφη να πετούν στο διάστημα χωρίς καύσιμα!

Το 2013, μετά από μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά του Αρτέμη Σώρρα για «διασπορά ψευδών ειδήσεων», «πρόκληση πανικού» και «απόπειρα ανατροπής του πολιτεύματος», η ελληνική δικαιοσύνη έκρινε τον επιχειρηματία από την Πάτρα με τις αόρατες καταθέσεις «αθώο», όχι γιατί βρέθηκαν τα 600 δις αλλά διότι δεν ευσταθούν αυτές οι κατηγορίες. Επομένως, η πλευρά Σώρρα μετά την απόφαση αυτή απέκτησε το δικαίωμα να συνεχίσει το παιχνίδι εντυπωσιασμού και εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών, μιας και το να δώσει κανείς 600 δις δεν προκαλεί πανικό αλλά χαρά.

Ένα ακόμα μύθευμα που εφηύραν όμως είναι και αυτό του παγκόσμιου καταπιστεύματος, μιας άλλης συνωμοσιολογικής απάτης την οποία χρησιμοποιούν παγκοσμίως τυχοδιώκτες και μαφιόζικες οργανώσεις όπως η OITC που διαφημίζει ότι σχετίζεται με τον ΟΗΕ, χωρίς κάτι τέτοιο να ισχύει. Η συνωμοσιολογία βασίζεται στη διάσκεψη του Bretton Woods το 1944, όπου αποφασίστηκε η ίδρυση του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Κατά την «απίστευτη» θεωρία, το 1930 η Ελλάδα μέσω του βασιλιά Γεωργίου (κι ας ήταν μέχρι το 1935 σε εξορία) συμμετείχε στην ίδρυση της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS) καταβάλλοντας 2 εκατομμύρια δολάρια. Κατόπιν, στα τέλη της δεκαετίας του 1940 ο πρόεδρος της Ινδονησίας, Σουκάρνο, είχε οριστεί ελεγκτής για την προστασία των νομισμάτων και καταπιστευμάτων των Ιαπώνων και των Ναζί από τους τραπεζίτες που ήθελαν να τα κλέψουν.

Το παζλ του παραλογισμού ολοκληρώνεται με τους οπαδούς του Σώρρα να πιστεύουν όχι μόνο ότι είναι δικαιούχοι τρισεκατομμυρίων αλλά και ότι αξιωματούχοι όπως ο Κάρολος Παπούλιας και ο Γιώργος Αλογοσκούφης είχαν υπογράψει τους ισολογισμούς των καταπιστευμάτων! Όλα αυτά φυσικά με πλαστά έγγραφα. Όσο για το παραμύθι που πλασάρεται, κανένας οπαδός του «μέγα ευεργέτη» Σώρρα δεν μπήκε στον κόπο να σκεφτεί ότι αυτές οι καταθέσεις αν υπήρχαν, θα φαίνονταν στους ισολογισμούς των ελληνικών τραπεζών.

Τα καταπιστεύματα που... κληρονόμησε ο ελληνικός λαός, όπως προωθούν ιστοσελίδες που πρόσκεινται στον Σώρρα
(Αριστερά) Η πραγματική υπογραφή του Κ. Παπούλια. (Δεξιά) Η πλαστή υπογραφή με λατινικούς χαρακτήρες.

Μέσα σε αυτόν τον λαβύρινθο σχετικά με την υπόθεση Σώρρα, ήρθε να προστεθεί μια έρευνα ενός ερευνητή που έριξε άπλετο φως στην ιστορία αυτή, του Λευτέρη Ρήνου. Σύμφωνα με την διεξοδική έρευνα του κ. Ρήνου, τα ομόλογα που φέρεται να κατέχει ο Αρτέμης Σώρρας βασίζονται σε μια πλεκτάνη που είχε στήσει ένας Αμερικανός πρώην δικηγόρος, ο Stephen Louis Wozny. Ο δικηγόρος αυτός που αποδείχθηκε μέγας απατεώνας και χρήστηκε ψυχιατρικής υποστήριξης, θεώρησε κάποια στιγμή ότι το όνομά του αποτελεί trademark, δηλαδή σήμα κατατεθέν, σαν της Coca-Cola. Έτσι λοιπόν, προσπαθούσε να χρεώσει 500.000 δολάρια όποιον έκανε χρήση του ονόματός του μέχρι που έφτασε στο σημείο να ζητήσει με τιμολόγιο από τον Δικηγορικό Σύλλογο της πολιτείας της Ουάσινγκτον, 3 τρις δολάρια. Εκείνοι φυσικά τον διέγραψαν από το Σύλλογο θεωρώντας την όλη ιστορία μια απάτη αλλά αυτός άρχισε να κόβει διεθνείς συναλλαγματικές πλαστές, χωρίς αξία και να τις εμπορεύεται. Εκεί βρέθηκε ο έτερος μέγας απατεώνας, Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος σύναψε συμφωνία με τον Wozny ως πληρεξούσιος της εταιρείας του, Red Panther Limited.

Το δυστύχημα σε αυτήν την υπόθεση του είναι πως τα πλαστά αυτά ομόλογα του Wozny δεν τα κατέχει μόνο ο Σώρρας. Ένα κομμάτι αυτών των τίτλων, όπως τονίζει ο κ. Ρήνος, είναι και στα χέρια Τούρκων που έχουν σχέση με τους Γκρίζους Λύκους και θέλουν τη Θεσσαλονίκη πίσω στην Τουρκία!

Τα 600 δις που ισχυρίζονται οι οπαδοί του Αρτέμη Σώρρα ότι είναι υπαρκτά είναι στην ουσία ανύπαρκτα καθώς δεν υπάρχει καν στην πραγματικότητα ούτε η ιδιωτική τράπεζα στο Μόντρεαλ. Απλά, ο Σώρρας και οι συνεργάτες του για να δικαιολογηθούν, φέρουν στη δημοσιότητα τις δήθεν αποδείξεις κατάθεσης με πλαστές σφραγίδες και υπογραφές όπου λείπουν σημαντικά στοιχεία όπως π.χ. ότι έχουν την έγκριση της… U.S., των United States, χωρίς όμως το America!

Ως αποκορύφωμα της τραγικής συνωμοσίας που δημιούργησε η ομάδα Σώρρα, πρόκειται να ανοίξουν 250 γραφεία του πολιτικού φορέα “Ελλήνων Συνέλευσις” που έχει ιδρύσει την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ απαριθμεί μόλις 82 τοπικές οργανώσεις και όλα αυτά, για να υποσχεθούν στους Έλληνες πολίτες ότι θα τους απαλλάξουν από τα χρέη προς τις τράπεζες, την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Μέχρι και εξώδικα στέλνουν οι οπαδοί του στις δημόσιες υπηρεσίες επειδή δεν δέχονται τα ομόλογα του «εθνοσωτήρα» τους.

Η υπόθεση Σώρρα δεν είναι για γέλια και οι ευθύνες τόσο της ελληνικής δικαιοσύνης όσο και του πολιτικού συστήματος που την αγνοούσε τόσα χρόνια είναι τεράστιες. Ας έχουμε λοιπόν τα μάτια μας όχι δεκατέσσερα αλλά χίλια δεκατέσσερα γιατί αυτή η ομάδα που έχει χαρακτηριστικά θρησκευτικής σέχτας, προβαίνει σε δολοφονίες όπως αυτή στη Λαμία και βρίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί της αποκαλώντας τον «ζώο», «ζόμπι», «μασόνο», «ανθέλληνα», «χαζαρομογγόλο» και άλλα κοσμητικά επίθετα, θα είναι πραγματικά επικίνδυνη και μετά θα είναι πλέον αργά.

Πηγές: Ντοκιμαντέρ zougla.gr, mignatiou.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου